Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Spiegelvragen: Sander Schimmelpenninck en Louis van Gaal

  •  
26-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
88 keer bekeken
  •  
Sander&Louis-shot
In de rubriek Spiegelvragen nemen onze gasten direct na de uitzending plaats bij de visagiste om afgeschminkt te worden, maar vooral om jouw vragen te beantwoorden. In de vierde editie van dit seizoen nemen Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck en oud-voetbaltrainer Louis van Gaal plaats voor de make-up spiegel van visagiste Miranda Dunnewind!
Op 24 september speelde het duurste elftal ooit (een selectie van louter miljonairs) een benefietwedstrijd onder leiding van Louis van Gaal tegen een team van oud-profs, zoals Pierre van Hooijdonk, Sjaak Swart, Ronald de Boer en Gerald Vanenburg. Doel van deze wedstrijd was zoveel mogelijk geld ophalen voor Spieren voor Spieren . Samen met Sander Schimmelpenninck deed Van Gaal verslag van de wedstrijd aan tafel bij PAUW.
Na afloop, namen ze samen plaats voor onze make-up spiegel om te reflecteren op hun ergernissen, hun imago en fanatisme. En hoe belangrijk is geld eigenlijk?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.