Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Spiegelvragen: Fidan Ekiz en Carlo Boszhard

  •  
15-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fidan en Carlo
In de rubriek Spiegelvragen nemen onze gasten direct na de uitzending plaats bij de visagiste om afgeschminkt te worden, maar vooral om jouw vragen te beantwoorden. In de zesde editie van dit seizoen nemen programmamaker Fidan Ekiz en televisiemaker Carlo Boszhard plaats voor de make-up spiegel van visagiste Miranda Dunnewind!
Fidan Ekiz zat bij Jeroen aan tafel om te praten over haar nieuwe docuserie 'Vrouw op Mars',  waarin ze honderd jaar vrouwenemancipatie in Nederland in beeld brengt. Carlo Boszhard schoof samen met Angela de Jong aan om te praten over de kanshebbers van het Televizier-Gala.
Voor onze spiegel reflecteerde Fidan en Carlo op hun vak, hoe ze overkomen op tv en ze vertellen wat ze zouden willen zeggen tegen hun 20 jaar jongere zelf.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.