Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Rutte: ‘Wilders is een vrouw die niet bemind wil worden’

  •  
12-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
128 keer bekeken
  •  
rutte-wilders
Vandaag debatteert de Kamer met informateur Zalm en premier Rutte over de formatie, die dinsdag werd bezegeld met het regeerakkoord van kabinet-Rutte III. Een aanvaring tussen Mark Rutte en Geert Wilders wilden we u niet onthouden.
Rutte verwijt de PVV niet te komen met ‘reeële oplossingen’ voor problemen, en zich te verschuilen in ‘platte retoriek’. Omdat de partij niet wil regeren, stelt Rutte, doet de PVV in de persoon van Geert Wilders zich zo onaantrekkelijk mogelijk voor. Daarbij kon Rutte niet heen om de vergelijking tussen Geert Wilders en een vrouw die niet bemind wil worden.
Een ‘Doe normaal!’ over-en-weer bleef dit keer uit.
Deze vrolijke aanvaring tussen Rutte en Wilders, tijdens het #debat zojuist, willen we je niet onthouden: pic.twitter.com/4RI9KNTAC8
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.