Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Poll: Ga jij vanavond van Facebook af?

  •  
11-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Arjen Lubach
Zondag met Lubach deed afgelopen weekend in de laatste uitzending van het seizoen een oproep om je Facebook-account te deleten.  De presentator zelf verwijdert zowel zijn privé-pagina als de pagina van zijn programma woensdag om 20.00 uur. 
Hij roept iedereen op om dat ook te doen. Op het moment van schrijven hebben meer dan 31.000 mensen zich aangemeld voor zijn Facebook-evenement ‘BYE BYE, Facebook’ . Meer dan 77.000 mensen staan op ‘geïnteresseerd’.
Arjen Lubach was dinsdagavond te gast bij Pauw om te vertellen over zijn initiatief. Ook Alexander Klöpping schoof ook aan om u itleg te geven over Facebook’s zoveelste privacy-schending. De grote baas van Facebook moest woensdag en vandaag zijn ware gezicht laten zien tijdens de hoorzittingen in de Senaat. Mark Zuckerberg moet zich verantwoorden over hoe de persoonsgegevens van miljoenen mensen bij het bedrijf Cambridge-Analytica terechtkwam voor commerciële doeleinden.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.