Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw zoekt productiestagiair

09-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Logo Pauw
Als productiestagiair werk je nauw samen met de productie van PAUW. Je werkt onder controle van de productieleider en leert op breed vlak het dagelijkse liveprogramma PAUW kennen. Je bent verantwoordelijk voor de Pauw Academy. Jouw taak is het werven van groepen die dagelijks bij Pauw in de studio een eigen talkshow komen opnemen.
Werkzaamheden:
Het opzetten en organiseren van de Pauw Academy
Contact onderhouden met scholen/verenigingen
Scholen bezoeken voor de Pauw Academy
Het productieteam ondersteunen
Bijhouden van administratie
Snuffelen bij elke afdeling van PAUW
Afstudeeropdracht mogelijk:
Nee
Profiel:
HBO/WO, de functie zal bestaan uit veel praktische opdrachten maar ook creativiteit wordt op prijs gesteld. Een creatieve aanpakker dus.
Rijbewijs noodzakelijk:
Nee
Bedrijfsinfo:
BNN-VARA is een onafhankelijke, maatschappelijk betrokken en vooruitstrevende publieke omroep, die naast een breed, ook een specifiek jong publiek wil bereiken. Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en sociale rechtvaardigheid zijn daarbij richtinggevend.
BNN-VARA wil informeren, raken, amuseren en aan het denken zetten, met professioneel gemaakte programma’ s die getuigen van betrokkenheid, een kritische opstelling, originaliteit, vernieuwingsdrang, lef en humor.
BNN-VARA is een nieuw mediabedrijf waarin BNN en VARA samenkomen. Het beste mediabedrijf van Nederland, dat is in ieder geval onze ambitie. Twee merken met één organisatie die de oorsprong en achtergrond van de beide verenigingen weerspiegelt: BNN en VARA.
Duur:
4 maanden
Stagevergoeding:
€ 250 bruto bij fulltime stage
Reageren naar: 
Lucas Coumans op  lucas.coumans@bnnvara.nl

Meer over:

stagiair, pauw
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.