Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

Pauw ook volgend seizoen bij de VARA op NPO 1

Pauw ook volgend seizoen bij de VARA op NPO 1

Pauw is het hele seizoen 2015/2016 te zien bij de VARA op NPO 1. Zowel de programmamakers als de VARA en de NPO willen komend seizoen graag door met de talkshow.

Robert Kievit, mediadirecteur BNN-VARA: "Pauw heeft in korte tijd de juiste vorm gevonden. Jeroen is in vorm en weet met scherpte en humor hèt journalistieke gesprek van de dag te voeren. Ook de kijker weet de weg naar het programma inmiddels zeer goed te vinden. We kijken ernaar uit ook het komende seizoen het programma te maken."

Jeroen Pauw: "Ik ben blij dat het lekker gaat in het nieuwe format. Het is niet alleen voor mijzelf, maar voor het hele team waarmee we het programma maken zeer prettig dat we het vertrouwen krijgen om door te mogen gaan."

De kijkcijfers van Pauw zijn sinds de start van het programma gestaag gegroeid tot gemiddeld 700.000 kijkers. Het programma werd begin dit jaar onderscheiden met een TV-Beeld voor Beste Actualiteitenprogramma, naar aanleiding van het interview met Frans Timmermans. Naast actuele gasten organiseerde het programma onlangs ook het Pauw-debat, waarin partijleiders van de zes grootste partijen tegenover elkaar stonden.

- Advertentie -

Recent in: MEDIA

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Uitzending

Gijs Rademaker, Xander van der Wulp, Vincent Rietbergen, Joost Vullings, Jandino Asporaat en Martijn Krabbé...

Donderdag bij Pauw

Donderdag bij Pauw

Uitzending

Cora van Nieuwenhuizen, Ellie Lust, Wim Daniëls, Philip Freriks, Ronald Snijders...

Woensdag bij Pauw

Woensdag bij Pauw

Uitzending

Saskia Belleman, Gerald Roethof, Guus Hiddink, Hans Kraay jr., Henk van der Meijden, Wibi Soerjadi, Shirma Rouse, Gerard Joling en Sjoerd Weikamp...

Dinsdag bij Pauw

Dinsdag bij Pauw

Uitzending

Klaas Dijkhoff, Guido Weijers, Jan Vlug, Jan Struijs, Anja van Holten, Suse van Kleef...

Maandag bij Pauw

Maandag bij Pauw

Uitzending

Hella Hueck, Jesse Klaver, Henry van Loon, Jelle van Gorkom, Dominee Gremdaat...