Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Lodewijk Asscher start petitie voor aanblijven Ziyech bij Ajax

  •  
10-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Asscher X Ziyech
PvdA-leider Lodewijk Asscher heeft vrijdagmiddag een link geplaatst naar een petitie die Ajax en Ziyech oproept de middenvelder te behouden voor Ajax voor komend seizoen. "De tovenaar. The imagination of Ajax. Harder werker en geniale technicus. Voor wie je naar de Arena gaat. Die kinderen laat dromen," staat te lezen bovenaan de petitie.
1 verzoek: Ziyech moet blijven https://t.co/bLuWSQCwqJ
Volgens de fractieleider van de PvdA hoeft Ziyech komende zomer geen transfer te maken naar een topclub, want "hij zit al bij een topclub". Daarom volgt de oproep aan Ajax en Hakim Ziyech: "Laat Ziyech blijven en geef ons meer seizoenen als 18/19."
Of de oproep effectief zal zijn is maar zeer de vraag. Na de indrukwekkende Europese campagne van Ajax staan de clubs voor hem in de rij. In de verloren halve finale in de Champions League tegen Tottenham behoorde de creatieve middenvelder tot de beste spelers op het veld en maakte hij een schitterend doelpunt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.