Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

Jeroen geeft zich bloot tegenover Beau van Erven Dorens in '5 Jaar Later'

Jeroen geeft zich bloot tegenover Beau van Erven Dorens in '5 Jaar Later'

Ruim 650.000 mensen zagen hoe onze Jeroen Pauw zich dinsdagavond blootgaf aan presentator Beau van Erven Dorens in het programma '5 Jaar Later'. Het interviewprogramma verhuisde van de NTR naar RTL en wisselde Jeroen als interviewer in voor Beau van Erven Dorens.

In de eerste aflevering van het seizoen was Jeroen te gast. Onze presentator vindt het niet leuk om zichzelf terug te zien. "Ik vind mezelf vervelend, arrogant en zelfingenomen. Ik ben leuker geworden, denk ik", vertelde hij.

Het programma werd opgenomen in onze eigen vertrouwde studio. De werkplaats waarin Jeroen tijdens het Pauw-seizoen vijf dagen per week de talkshow Pauw presenteert. Jeroen was nu eens zelf de gast bij de interviewserie die hij zelf opzette. Het gesprek met Van Erven Dorens werd opgehangen aan een oud interview uit 2003, waarin hij sprak met zijn toenmalige vriendin Daphne Bunskoek.

De eerste uitzending van het nieuwe seizoen is niet onopgemerkt gebleven bij het publiek. Op twitter stroomde tijdens en na de show de reacties binnen.

 

 

Het interview met Jeroen is hier in zijn geheel terug te kijken

Klik hier voor onze nieuwspagina!

- Advertentie -

Recent in: BIJZONDERE GESPREKKEN

Marco Kroon doet zijn verhaal

Marco Kroon doet zijn verhaal

Fragment

De majoor werd tijdens een geheime missie korte tijd gevangengenomen, mishandeld en ernstig vernederd...