Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

James Corden en Paul McCartney maken diepe indruk

  •  
27-06-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Carpool Karaoke
James Corden trekt naar Liverpool voor een speciale dag met sir Paul McCartney. In de stad van Paul's jeugd verkennen ze de bijzondere plekjes aan de hand van verschillende Beatle-songs, die ze luidkeels meezingen. Ze gaan onder andere langs zijn kindertehuis, waar hij muziek schreef met John Lennon en een lokale pub waarin hij liedjes uitvoerde.
"Jouw muziek zit zo vol met positiviteit en vreugde, met een boodschap van liefde en saamhorigheid. Ik denk dat het relevanter is dan ooit", zegt James Corden tegen zijn bijrijder. Zijn reactie: "Dat is het vreemde, we hadden niet verwacht dat het tien jaar zou duren, maar het blijft maar doorgaan en het blijft relevant."
In de jaren '60 had McCartney een droom, vertelt de voormalige Beatle. Waarin zijn overleden moeder binnenkwam en hem geruststelde en zei dat het allemaal goed zou komen. "Just let it be". Zij gaf hem - naar eigen zeggen - de positieve woorden. Toen de artiest de volgende ochtend wakker werd schreef hij het legendarische nummer 'Let It Be'. 
De toon is gezet voor de rest van de video, die in de afgelopen dagen al meer dan 18,7 miljoen keer is bekeken. En dat is alleen al op YouTube. Kijk hem hier zelf als je het nog niet gedaan hebt, want hij zorgt gegarandeerd voor een brede lach op je gelaat:
De reacties zijn overweldigend. Vele mensen zijn zeer gegrepen door Corden en de legendarische popzanger.
@PaulMcCartney did Carpool Karaoke and he signed the Penny Lane sign i went and got a picture of it today. #LateLateShow @thebeatles pic.twitter.com/mz1yzrgAw1
Carpool Karaoke is onderdeel van de Late Late Show van de Amerikaanse talkshowhost James Corden. Meer materiaal is hier te vinden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.