Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

James Corden en Paul McCartney maken diepe indruk

James Corden en Paul McCartney maken diepe indruk

James Corden trekt naar Liverpool voor een speciale dag met sir Paul McCartney. In de stad van Paul's jeugd verkennen ze de bijzondere plekjes aan de hand van verschillende Beatle-songs, die ze luidkeels meezingen. Ze gaan onder andere langs zijn kindertehuis, waar hij muziek schreef met John Lennon en een lokale pub waarin hij liedjes uitvoerde.

"Jouw muziek zit zo vol met positiviteit en vreugde, met een boodschap van liefde en saamhorigheid. Ik denk dat het relevanter is dan ooit", zegt James Corden tegen zijn bijrijder. Zijn reactie: "Dat is het vreemde, we hadden niet verwacht dat het tien jaar zou duren, maar het blijft maar doorgaan en het blijft relevant."

In de jaren '60 had McCartney een droom, vertelt de voormalige Beatle. Waarin zijn overleden moeder binnenkwam en hem geruststelde en zei dat het allemaal goed zou komen. "Just let it be". Zij gaf hem - naar eigen zeggen - de positieve woorden. Toen de artiest de volgende ochtend wakker werd schreef hij het legendarische nummer 'Let It Be'. 

De toon is gezet voor de rest van de video, die in de afgelopen dagen al meer dan 18,7 miljoen keer is bekeken. En dat is alleen al op YouTube. Kijk hem hier zelf als je het nog niet gedaan hebt, want hij zorgt gegarandeerd voor een brede lach op je gelaat:

De reacties zijn overweldigend. Vele mensen zijn zeer gegrepen door Corden en de legendarische popzanger.

Carpool Karaoke is onderdeel van de Late Late Show van de Amerikaanse talkshowhost James Corden. Meer materiaal is hier te vinden.

Klik hier voor onze nieuwspagina

- Advertentie -

Recent in: MEDIA

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Uitzending

Gijs Rademaker, Xander van der Wulp, Vincent Rietbergen, Joost Vullings, Jandino Asporaat en Martijn Krabbé...

Donderdag bij Pauw

Donderdag bij Pauw

Uitzending

Cora van Nieuwenhuizen, Ellie Lust, Wim Daniëls, Philip Freriks, Ronald Snijders...

Woensdag bij Pauw

Woensdag bij Pauw

Uitzending

Saskia Belleman, Gerald Roethof, Guus Hiddink, Hans Kraay jr., Henk van der Meijden, Wibi Soerjadi, Shirma Rouse, Gerard Joling en Sjoerd Weikamp...

Dinsdag bij Pauw

Dinsdag bij Pauw

Uitzending

Klaas Dijkhoff, Guido Weijers, Jan Vlug, Jan Struijs, Anja van Holten, Suse van Kleef...

Maandag bij Pauw

Maandag bij Pauw

Uitzending

Hella Hueck, Jesse Klaver, Henry van Loon, Jelle van Gorkom, Dominee Gremdaat...