Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Hoe Dion Graus zijn vrouw het hof maakte na een ‘multi-amoreus’ leven

  •  
28-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
281 keer bekeken
  •  
dion-graus
Dion Graus, leeftijdsgenoot van de koning, blikt in onze Koningsdagspecial terug op zijn carrière. En op zijn tumultueuze liefdesleven. Of, zoals hij het zelf noemt: multi-amoreuze liefdesleven.
Het was Dierendag, 4 oktober. Dion Graus maakte een dierenprogramma voor TV Limburg en sprong in een ijskoud zwembad in zijn spijkerbroek. Daar ontmoette hij Joyce. Ze wilde de beelden van de opname na afloop graag hebben en bleek om de hoek te wonen. “Ze is de beelden komen kijken en is nooit meer weggegaan.” Ze trouwden in 2014 en in de dertien jaar dat ze elkaar nu kennen hebben ze nog nooit ruzie gehad, meent Graus.
Voor die periode leidde de dierenliefhebber  wat hij zelf 'een multi-amoreus leven' noemt. Daarover wilde hij wel wat kwijt.
Meer opmerkelijke gesprekken terugkijken? Klik hier!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.