Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

"Gullit en Ten Cate gaan het wel doen"

  •  
28-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ORANJE
Na de dramatische nederlaag tegen Bulgarije (2-0), kreeg bondscoach Danny Blind zondagavond te horen van de KNVB dat hij ontslagen is. Het WK 2018 staat op het spel en het zou een blamage zijn als Nederland twee eindtoernooien achter elkaar zou missen. Wie moet de nieuwe bondscoach worden? En is het WK nog haalbaar of moeten we ons gaan focussen op het EK in 2020?Voetbalverslaggevers Jeroen Stekelenburg en Hans Kraay jr. te gast bij Pauw .
Totdat 'we' een nieuwe bondscoach hebben is oud-keeper Fred Grim, de voormalig assistent van Danny Blind onze bondscoach. Hans ziet het met lede ogen aan: "Fred Grim speelt bondscoach, het is een soort toneelstuk, het kan niet." Hij heeft gelukkig al een paar goede suggesties voor wie het op korte termijn van Grim zou moeten overnemen. Ronald Koeman en Erwin Koemen, bijvoorbeeld. Maar zij hebben momenteel een contract bij Everton, dus ligt het niet voor de hand op dit moment. Een ander duo geeft hij daarom de grootste kans nu: "Ruud Gullit en Henk ten Cate, die gaan het wel doen".

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.