Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

De best bekeken gesprekken van 2018

De best bekeken gesprekken van 2018

In het jaar 2018 heeft Jeroen in totaal 577 tafelgesprekken gevoerd. Van al deze gesprekken volgen hier de 10 best bekeken gesprekken van allemaal.

Ze zijn vastgekluisterd aan hun telefoon en hangen hele dagen in de sportschool. De Generatie Z heeft lak aan werkgevers en ouders. Niet omdat ze niet weten wat goed voor hen is, maar omdat ze het zelf véél beter weten. Dat geldt zeker ook voor de 19-jarige Merlijn Kamerling. Hij is samen met zijn moeder Isa Hoes te gast.


De rechtbank in Maastricht heeft het voorarrest van Jos B. met 90 dagen verlengd. Hij is hoofdverdachte in de zaak-Nicky Verstappen. Volgens de rechtbank wordt hij niet alleen verdacht van een levensdelict, zedendelict en een misdrijf tegen de persoonlijke vrijheid, maar ook van het bezit van kinderporno. Aan tafel gaan Gerald Roethof, advocaat van Jos B. en misdaadjournalist Peter R. de Vries, die de familie Verstappen bijstaat, in discussie.


15 jaar na het winnen van de finale van talentenjacht Idols, is Jamai Loman terug met een nieuw album. Op het album zijn Nederlandstalige nummers, met ‘onzijdige’ songteksten te horen. Na zijn publieke ‘coming out’ in 2003 voelt hij niet de behoefte om expliciet te zingen over ‘hij’ en ‘hem’, omdat hij geen boegbeeld van de homobeweging wil zijn. Uit LHBT-kringen klinkt daarom kritiek. 
 

"Beste mensen, deze jongen heeft ervoor gekozen om in de waggie eruit te komen", zegt Keizer in een filmpje op Instagram. Hij vertelt aan tafel bij PAUW over zijn spetterende dag.

Rob Jetten is dinsdag 9 oktober unaniem gekozen tot fractievoorzitter van D66. Nog onbekend bij het grote publiek, maar vandaag midden in de spotlights als de opvolger van Alexander Pechtold. Bij PAUW een kennismaking. Wie is Rob Jetten?


In maart waren de gemeenteraadsverkiezingen. Bij PAUW schoven vier winnaars aan: Annabel Nanninga, Joost Eerdmans, Richard de Mos en Farid Azarkan.


Politiek verslaggever Xander van der Wulp vertelt samen met adjunct-hoofdredacteur van GeenStijl, Bart Nijman, over het laatste referendum dat het kabinet mogelijk maakt over de donorwet. 

Rond de 1000 tot 3000 mensen raken jaarlijks in coma. Hoe komt je daar weer uit? En wat weten we van het herstel van het brein? Revalidatiearts Kim Santegoets geeft antwoord.


In de Volkskrant staat een groot artikel over Dotan en zijn nepfans op social media. De nepaccounts, de zogenoemde trollen, hebben ervoor gezorgd dat de zanger telkens positief naar voren kwam en het leek alsof hij veel volgers had. Aan tafel leggen techjournalist Thomas Boeschoten en Volkskrant-journalist Mark Misérus uit hoe deze nepaccounts precies werken.


Politiewoordvoerder Ellie Lust maakt furore met haar tv-serie Ellie op Patrouille, waarin ze over de hele wereld met lokale agenten op pad gaat.

 

Meer gesprekken van Pauw

- Advertentie -

Recent in: MEDIA