Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Art Rooijakkers over zijn nieuwe programma: Helden van de Wildernis

  •  
30-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2017-03-30 om 11.14.45
Deze week start het nieuwe programma van Art Rooijakkers op NPO1: Helden van de wildernis . Daarin portretteert hij natuurbeschermers verspreid over de hele wereld. 
Emoties zien we niet zo snel bij de doorgaans zo koele (oké vooruit, coole) Art Rooijakkers. Maar in zijn nieuwe programma zien we een hele andere gevoelige en emotionele kant van de presentator. Waardoor komt dat? "Het is een veel persoonlijker programma, daarom vind ik het ook best wel eng dat het wordt uitgezonden. Het komt veel meer vanuit mijzelf, dan bijvoorbeeld Wie Is De Mol." 
Aan de andere kant wil Art ook de schoonheid van de natuur laten zien, zoals in Kenia. Een van de landen waar hij heen is geweest. Daarboven ligt nog dat veel van wat hij heeft gezien, met uitsterven wordt bedreigd. Met het programma portretteert hij activisten die zich inzetten om zeldzame natuur te beschermen, want dat is heel belangrijk. 
Kijk ook eens in ons archief voor nog veel meer interessante artikelen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.