Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Zwijgen over moord blijft ongehoord

16-05-2019

“Heb jij nog weleens aan ons gedacht”? Ali Speksnijder schreef een brief aan de moordenaar van haar broer Cornelis. Wie die moordenaar is weet ze niet. De zaak van Cornelis bleef onopgelost. Net zoals 1000 andere zaken in Nederland. Meerdere nabestaanden schreven indringende brieven in de hoop dat de moordenaar van hun geliefden ooit gaan praten. Ook Wil Vreeburg schreef een brief over de moord op haar dochter Caroline en Nicoline Janssen- de Niet over het niet weten wie er schuldig is aan de moord op haar broer Jan. 

De site onopgelostemoorden.nl is volledig geweid aan de cold cases. Op 1 juni a.s. om 17.00 uur lopen de nabestaanden van ruim 1000 onopgeloste moorden een stille tocht in Almere. Klik hier voor meer info. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.