Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Jordie van der Laan meldde zich ziek bij Telstar om Ajax te kijken in Londen

08-05-2019
Ajax maakt kans om voor het eerst sinds 1996 de finale van de Champions League te behalen. Voetbalminnend Nederland maakt zich op voor de tweede halve finale tegen Tottenham Hotspur, morgenavond in de Johan Cruijff Arena. Presentator Kees Jansma vertelt hoe de spelers zich klaarmaken voor de wedstrijd.

En Telstar heeft per direct het contract ontbonden van voetballer Jordie van der Laan. De spits moest vorige week dinsdag eigenlijk trainen, maar meldde zich ziek om vervolgens naar Londen te reizen voor de wedstrijd Tottenham Hotspur-Ajax. Als groot Ajax-fan wilde hij de wedstrijd niet missen. Het smoesje kwam hem duur te staan. De club uit de Keuken Kampioen Divisie kon de actie niet waarderen en zette Jordie op non-actief.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.