Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

De Toppers vieren in 2019 het 15-jarig jubileum

20-11-2018

De Toppers bestaan volgend jaar 15 jaar en dat wordt groot gevierd met een best of jubileum editie op 31 mei en 1 juni in de Johan Cruijff Arena. De formatie is in 2004 ontstaan toen René Froger Gerard en Gordon uitnodigde voor een gastoptreden bij een concert van hem. Dat was zo’n succes dat de formatie een jaar later in de Arena stond met een eerste concertenreeks. Na wat wisselingen van de wacht bestaat de formatie naast René en Gerard nu uit Jeroen van der Boom en Jan Smit. Na al die jaren staan de Toppers-concerten nog altijd garant voor een avond vol feestmedleys, gastartiesten, hysterische outfits en spectaculaire opkomsten. Vanavond zijn René, Gerard en Jeroen bij ons te gast om vooruit te blikken op hun jubileumjaar

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.