Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Sadet Karabulut wil onafhankelijk onderzoek VN naar moord Khashoggi

23-10-2018

Wat is er gebeurd met de vermoorde journalist Jamal Khashoggi? Vandaag maakte de Turkse president Erdogan bekend dat de dood van de journalist absoluut geen ongeluk is, maar zorgvuldig werd voorbereid. Nieuwsuur-journalist Jan Eikelboom ontmoette Khashoggi in 2015 en interviewde hem. SP-kamerlid Sadet Karabulut volgt de gebeurtenissen in Turkije op de voet en kijkt met verbazing naar de rol van Erdogan die deze zaak aangrijpt om de crisis in eigen land te verhullen en de banden met Amerika aan te halen. Bij PAUW praten ze erover.Wat is er gebeurd met de vermoorde journalist Jamal Khashoggi? Vandaag maakte de Turkse president Erdogan bekend dat de dood van de journalist absoluut geen ongeluk is, maar zorgvuldig werd voorbereid. Nieuwsuur-journalist Jan Eikelboom ontmoette Khashoggi in 2015 en interviewde hem. SP-kamerlid Sadet Karabulut volgt de gebeurtenissen in Turkije op de voet en kijkt met verbazing naar de rol van Erdogan die deze zaak aangrijpt om de crisis in eigen land te verhullen en de banden met Amerika aan te halen. Bij PAUW praten ze erover.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.