Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Frits Sissing over het jubileum van Tussen Kunst en Kitsch

16-10-2018
Het programma ‘Tussen Kunst en Kitsch’ blijft een kijkcijferknaller met wekelijks bijna 2 miljoen kijkers. Woensdagavond is de 35 jarige jubileumuitzending vanuit het Rijksmuseum te zien. Na Cees van Drongelen en Nelleke van der Krogt is Frits Sissing de huidige presentator van het programma. Hij is te gast samen met Anna en Kitty Laméris. Deze zussen zijn experts op het gebied van glas en tegels. Hun ouders waren in het verleden ook al verbonden aan het programma. Onlangs werd er in hun vakgebied nog een megavondst gedaan: een bierglas ter waarde van 85.000 euro. Ook te gast is deelnemer Sandra des Tombe. Zij kwam langs met een fles die stof stond te vergaren op de schoorsteen. Deze bleek 70.000 euro waard.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.