Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Georgina Verbaan en Jacob Derwig over nieuw seizoen Klem

13-09-2018

Het heeft een klein jaar geduurd, maar vanaf vanavond is het tweede seizoen van de dramaserie KLEM te zien om 20.35 uur op NPO 1. Ook dit seizoen krijgen de personages te maken met ontvoering, afpersing en een hoop vijanden. Georgina Verbaan en Jacob Derwig spelen in de serie het koppel Marius en Kitty. In het nieuwe seizoen kleeft er bloed aan de handen van Hugo Warmond (gespeeld door Barry Atsma), directeur MKB van de Belastingdienst. Hij is meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Beide mannen proberen het verleden te begraven, maar krijgen al snel te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en - last but not least - de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.