Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Isa Hoes en haar zoon Merlijn Kamerling over Generatie Z

01-06-2018
Ze zijn vastgekluisterd aan hun telefoon en hangen hele dagen in de sportschool. De Generatie Z heeft lak aan werkgevers en ouders. Niet omdat ze niet weten wat goed voor hen is, maar omdat ze het zelf véél beter weten. Dat geldt zeker ook voor de 19-jarige Merlijn Kamerling. Hij woont nog bij zijn moeder en heeft werkelijk geen idee wat hij aan moet met zijn leven. Daarom onderzoekt hij in de vijfdelige serie 'Falen en Opstaan' onder toeziend oog van de camera hoe hij volwassen moet worden. Merlijn duikt in zijn eigen hoofd om uit te zoeken hoe hij zichzelf een schop onder zijn kont kan geven, want zo kansloos is hij en zijn generatie allerminst. In de serie heeft zijn moeder, Isa Hoes, een terugkerende rol. Zij probeert zijn zoon te voorzien van de broodnodige adviezen. Vrijdag schuiven ze samen aan bij Pauw.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.