Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Merijn Tinga en Hanna Verboom over de actie #stopmetplastic

29-05-2018

Acht miljard kilo plastic wordt jaarlijks gedumpt in onze oceanen. Dat komt nog eens bovenop de enorme hoeveelheid plastic die al in onze oceanen drijft. En daar houdt het niet mee op, want de verwachting is dat de productie van plastic in 2050 is verdrievoudigd (!). Tijd voor actie dus! Actrice Hanna Verboom en plastic soup surfer Merijn Tinga slaan de handen ineen om de allesvernietigende 'plastic soup' in onze zeeën aan te pakken.

National Geographic staat de hele maand juni in het teken van #STOPMETPLASTIC. Ze hopen dat aandacht op de problematiek te kunnen vestigen en het overmatige gebruik van wegwerpplastic aan te kaarten. Ambassadeurs van de actie Hanna Verboom en Merijn Tinga zijn te gast bij Pauw.


Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.