Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Thomas Erdbrink over de Iran-deal

03-05-2018
President Trump moet vóór 12 mei beslissen over de nucleaire deal met Iran. Alles wijst erop dat de Amerikaanse president alles op alles zal zetten om de zogenaamde Iran-deal te doen sneuvelen. Ook Israël bemoeit zich met de kwestie. Na de spraakmakende presentatie van de Israëlische president Netanyahu van afgelopen maandagavond, zijn de verhoudingen weer op scherp gezet.

Met Iran-correspondent Thomas Erdbrink bespreken we wat het verlengen, dan wel opzeggen van de deal betekent voor Iran en daarbuiten. Maar, waar komt die slechte relatie tussen de VS en Iran eigenlijk vandaan? Aanstaande zondag 6 mei gaat Thomas in ‘Onze Man in Teheran’ op zoek naar de wortels van de vete tussen Iran en Amerika, die na en korte periode van toenadering weer in volle hevigheid dreigt op te laaien.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.