Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Onno Hoes over incidenten met verwarde personen

11-04-2018

Het aantal incidenten waar personen met verward gedrag bij zijn betrokken, neemt enorm toe. Waarom het zo stijgt is tot nu toe geen eenduidige verklaring voor te geven. Dat het anders moet, is duidelijk.

Daarom moeten gemeenten oktober 2018 met een goede aanpak komen. Het schakelteam personen met verward gedrag, onder leiding van waarnemend burgemeester Onno Hoes, kwam vandaag met een tussenbericht: de aanpak van gemeenten om personen met verward gedrag te helpen is 'heel mooi op papier, maar eigenlijk nog niet geregeld', maakte het Schakelteam voor personen met verward gedrag vandaag bekend. 


Voorzitter Onno Hoes, van het schakelteam personen met verward gedrag, is bij ons te gast. En hoe kijkt Danny Jacksteit, die eerder bij Pauw vertelde, naar dit bericht?


Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.