Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Jozef Latumahina over de 'vergismoord' op zijn zoon

17-03-2018

Onschuldige burgers die gedood worden door kogels die niet voor hun bedoeld zijn, het gebeurt helaas steeds vaker. De bekendste zaak is misschien wel de moord op Djordy Latumahina. Djordy en zijn gezin werden onder vuur genomen in oktober 2016, in de parkeergarage onder hun appartementencomplex. De vriendin van Djordy raakte ernstig gewond en heeft blijvend letsel aan haar arm opgelopen. Hun dochtertje van toen twee jaar, dat achterin de auto zat, bleef wonder boven wonder lichamelijk ongedeerd. 

Vrijdag bij ons te gast, Jozef Latumahina, de vader van Djordy en advocaat Richard Korver die de ouders bijstaat. De ouders van Djordy hebben de rechtbank gevraagd om levenslang op te leggen, niet als vergelding maar als signaal. Welk signaal de ouders willen afgeven, vertelt vader Jozef vanavond.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.