Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw

11-04-2017
Met: Kinderen in Den Haag, Breda, Deventer, Den Bosch en Leiden gaan meebeslissen over het armoedebeleid voor hun leeftijdsgenoten. Prinses Laurentien van de Missing Chapter Foundation en staatssecretaris Jetta Klijnsma (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) zitten ze aan tafel. * Correspondent Stefan de Vries wil de Nederlandse media wakker schudden: de campagne voor de Franse presidentsverkiezingen is nog nooit zo spannend geweest. * Na een lange stilte vertelt Joop Munsterman eindelijk zijn verhaal over de periode van bijna twaalf jaar voorzitterschap van FC Twente. * Na bijna 40 jaar festivals en feesttenten te hebben platgespeeld, vlijt De Dijk zich eindelijk in het rode pluche van de theaters. Aan tafel: Huub van der Lubbe en De Dijk over de keuzes, twijfels en het nieuwe elan van Groef.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.