Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Hero Brinkman en Wissam Feriani over misstanden in Amsterdamse moskeen

24-11-2016
Vandaag meldde De Telegraaf dat de Arrayan-moskee in Amsterdam-Noord in de greep is van terreur. De moskeevoorzitter zou in beeld zijn als extremist bij opsporingsdiensten en zijn collega zou banden hebben gehad met de Hofstad-groep. De moskee stond tot nu toe niet in de schijnwerpers van de politie, maar eind december 2015 kwam een serieuze tip over een dreigende terreuraanslag binnen. Hero Brinkman ging samen met een collega bij de moskee langs, vanavond is hij bij ons te gast met zijn advocaat Richard van der Weide en vertelt wat hij daar aantrof. Daarnaast is ook Wissam Feriani te gast. Hij is oprichter van het platform Islamic Empowerment en komt praten over de kloof tussen jong en oud in de moskeen van Amsterdam.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.