Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Coen Verbraak in het spoor van de misdaad

06-04-2016
Aanstaande maandag, 11 april, wordt de eerste aflevering van de vierdelige documentaireserie De Aanklagers op NPO2 uitgezonden. Documentairemaker en Nipkowschijf-winnaar Coen Verbraak en Danielle van Lieshout volgen hierin officieren van justitie in hun strijd tegen criminaliteit. Deze officieren hebben te maken met de grote liquidatiezaken en het jihadproces, maar bijvoorbeeld ook met mensenhandel. Hoe bereid een officier zich voor op zon zaak? En hoe gaan ze om met de persoonlijke en morele dilemmas waarmee ze te maken krijgen? Vanavond in Pauw nemen Coen Verbraak en de officieren Anne-Katrien Banning, Maaike van Kampen, Jolanda de Boer, Simon Minks en Justin Louman ons mee in de wereld van het OM en de openbare aanklagers.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.