Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Frank van de Goot, Sbas Diekstra & Astrid Storm over onderzoek naar zelfmoord

01-12-2015
Vrijdagnacht werd de 16-jarige Dascha Graafsma door een trein aangereden. De politie gaat uit van zelfmoord, haar vader niet en hij zocht de afgelopen dagen de media op. Met succes, want de politie gaat nu verder onderzoek doen naar de laatste uren van Daschas leven. Pauw spreekt vanavond met Astrid Storm, zij verloor in april 2013 haar dochter Talitha ook op het spoor. Sindsdien probeert ze vragen beantwoord te krijgen, die het politieonderzoek heeft nagelaten. Advocaat Sbas Diekstra, staat Astrid Storm en andere nabestaanden bij die strijden voor meer onderzoek naar de dood van hun dierbaren. Patholoog Frank van de Goot werkte eerder aan de zaak van Talitha en maakte vandaag bekend ook onderzoek te gaan doen naar het lichaam van Dascha.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.