Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Honing, Gypers, Marcouch, Ali B. & Van Buuren: hoe pak je de jongeren aan?

16-11-2015
Om 12:00 uur stond heel Europa stil bij de aanslagen in Parijs, waarbij vrijdagavond 129 doden vielen. Vanuit de hele wereld is met afschuw gereageerd op de aanslagen die door IS zijn opgeist. Aan tafel bij Pauw vanavond blikken we terug op de afgelopen 72 uur. Had dit drama voorkomen kunnen worden? Wie zijn de daders en wat is hun achtergrond? Kan een aanslag ook in Nederland plaatsvinden? We bespreken dit met Francofiel & journalist Philip Freriks, voormalig baas van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst Pieter Cobelens, rapper en cabaretier Ali B., CDA-fractievoorzitter Sybrand van Haersma Buma, politicus Ahmed Marcouch, terrorisme-onderzoeker Jelle van Buuren, wethouder van de Brusselse wijk Molenbeek Jan Gypers en gederadicaliseerde moslim Dennis Abdelkarim Honing.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.