Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Nieuwe partij springt in gapend gat tussen VNL en PVV

22-04-2015

Wat Nederland echt nodig heeft, is ng een politieke partij. Dat zei Joost Eerdmans bij de presentatie van zijn Nieuwe Nederlandse Partij. Eerdmans wil het gapende gat op rechts tussen VNL van Bram Moszkowicz en de PVV opvullen.

 Eerdmans denkt dat kiezers behoefte hebben aan een partij die rechtser is dan de VVD, fatsoenlijker dan de PVV, nieuwer dan VNL en in alle opzichten beter dan de Ondernemerspartij van Hero Brinkman.

 Nederland mist volgens Eerdmans nog een partij die durft te staan voor veiligheid, ondernemers en een streng immigratiebeleid.

Door de oprichting van de Nieuwe Nederlandse Partij dreigen er volgens politicologen gaten te ontstaan tussen de groep-Houwers, Denk, 50Plus/Klein en de Lijst Hilbrand Nawijn.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.