Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw

08-12-2014
Het Openbaar Ministerie heeft beslag gelegd op devordering van 35 duizend euro die crimineel Donald G. zegt te hebben opvoormalig strafpleiter Bram Moszkowicz. Het moet echter nog blijken of Moskowicz schuld heeftbij G. Alsuiteindelijk zou blijken dat Moszkowicz iets aan Donald G. is verschuldigd danbetekent dit dat hij die schuld rechtstreeks aan het OM moet voldoen, althansvoor zover het bedrag van de schuld het bedrag van de vordering van het OM opG. niet overschrijdt. Vanavond spreekt Jeroen over deze claim met HermanLoonstein, de advocaat van Moszkowicz.

Afgelopen zaterdag, de dag dat hij zijn 70e verjaardag vierde, kreeg Jeroen Krabb uit de handen van Eberhard van der Laan de Frans Banninck Cocqpenning uitgereikt voor zijn uitzonderlijke verdiensten voor de stad Amsterdam. Vanavond spreekt Jeroen Krabb over zijn liefde voor Amsterdam.

1854 Nederlanders maakten vorig jaar een einde aan hun leven. Het aantal zelfmoorden in Nederland stijgt voor het zesde jaar op rij tot een recordaantal. Hoe komt dit? We bespreken het vanavond bij Pauw met Myrthe van der Meer, Damiaan Denys, Heidy Vernee en psychologe Pippa.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.