Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Elle van Rijn & Sander de Kramer over de actieweek voor Giro 555

24-11-2014
De Actieweek voor Giro 555 is begonnen. Nationaal en internationaal zijn vele acties voor de slachtoffers van ebola. Zo presenteerde Bob Geldof zijn nieuwe versie van Band Aid, met tal van internationale artiesten. De komende dagen worden scholen, sportclubs en bedrijven opgeroepen hun steentje bij te dragen. Vrijdag komt de Actieweek tot een climax als aan het eind van de actiedag alle zenders tegelijk live naar Beeld en Geluid schakelen voor de bekendmaking van de totale opbrengst van de Nationale Actieweek. Te gast bij Pauw zijn actrice Elle van Rijn en presentator Sander de Kramer. Hij is net terug uit Sierra Leone, waar hij werkte als assistent van het nationaal elftal en merkte dat de spelers als paria's werden behandeld.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.