Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw

31-10-2014
Maandag start een nieuw seizoen van Celblok H. bij SBS6. Isa Hoes speelt Suzanne Kramer in de serie, een kapster in afwachting van haar veroordeling. Isa is niet alleen actrice, maar ook schrijfster. Met haar boek 'Toen ik je zag', waarin ze haar leven met Antonie Kamerling beschrijft, is ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Vanavond in Pauw praat Isa Hoes over haar rol, d'r nominatie en haar succesvolle en drukke bestaan.

Vijf tot zes miljoen Nederlanders moeten rekening houden met een naheffing van de Belastingdienst of krijgen minder belasting terug in 2015. Dat schrijft staatssecretaris Eric Wiebes van Financin aan de Tweede Kamer. Het gaat voor de meeste mensen om naheffing van 300 euro. In sommige gevallen kan die oplopen tot 700 euro. Sybrand van Haersma Buma, partijleider van het CDA, is niet enthousiast over de fiscale strapatsen van de coalitie. Hij geeft zijn visie bij Pauw.

Met de historische loodsboot Castor wil Mario van Parijs drenkelingen gaan redden voor de kust van Lampedusa. Hij is het beu om machteloos toe te zien hoe honderden Afrikanen er nu de dood vinden. De Rotterdammer wil er zo snel mogelijk naar toe, hij heeft nog 750.000 euro nodig en dan kan hij vertrekken. Vanavond praat Pauw met Mario over zijn 'missie'.

Vandaag verschijnt de 35e plaat van Neil Young, genaamd 'Storytellers'. De 68-jarige singer-songwriter wil van het album een 'diep persoonlijke en emotionele luisterervaring' maken. Of dat is gelukt? Dat bespreekt Pauw vanavond met Ad Visser en Tim Knol.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.