Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw

16-09-2014
Edith Schippers praat vanavond met Pauw over Prinsjesdag en de miljoenennota. De minister oogst veel lof aan de vooravond van ingrijpende veranderingen in de zorg. Maar ze krijgt ook veel kritiek door toenemende marktwerking, massaontslagen, topsalarissen voor managers en wachtlijsten in verpleeg- en verzorgingshuizen. Hoe ziet de toekomst van onze zorg eruit en blijft het betaalbaar voor alle Nederlanders? Vorig jaar deed Ferry Mingelen voor het laatst verslag van Prinsjesdag bij de NOS. Vandaag doet hij dat speciaal voor Pauw. Ook praat hij mee over de politieke verhoudingen.  

Marco van Basten doet een stap terug bij AZ en wordt assistent-trainer. Dit maakte hij vanmorgen zelf bekend tijdens een ingelaste persconferentie. Van Basten was sinds eind augustus uit de roulatie wegens hartkloppingen. Voormalig assistent-trainer Alex Pastoor neemt de rol van hoofdtrainer over. Wat betekent dit voor de carrire van Marco van Basten en wat is de ware reden dat van hij terugtreed? Vanavond spreekt Kees Jansma met Pauw over deze zet.

Dit weekend werden de Invictus Games in Londen georganiseerd. Hierbij strijden 400 psychisch of lichamelijk gewonde militairen uit veertien landen. De Invictus Games is een initiatief van de Britse prins Harry. Dit jaar deden ook 23 militairen uit Nederland mee. Vanavond zit een deel van de ploeg in de studio. Jaaike Brandsma, Edwin Vermetten en Rob praten met Jeroen over dit evenement en wat er voor gehandicapte veteranen in Nederland wordt gedaan. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.