Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Jeroen Akkermans over onderzoeksrapport MH17

08-09-2014

Morgen komt het eerste onderzoeksrapport naar de oorzaak van de crash met de MH17. Correspondent Jeroen Akkermans deed ter plekke verslag van de ramp, maar besloot ook alles wat hij aantrof aan bewijsmateriaal te fotograferen. Het vliegtuig met 298 mensen aan boord was onderweg van Amsterdam naar Kuala Lumpur toen het boven de Oekrane neerstortte in oorlogsgebied. Onderzoekers werd er in de eerste dagen niet of nauwelijks gedaan en  Akkermans hoopte met zijn fotos bij te kunnen dragen aan gerechtigheid en waarheidsvinding. Zijn fotos maakte hij openbaar en publiceerde ze op website Flickr. De fotos zijn inmiddels duizenden keren bekeken.  Vanavond blikt hij met PAUW vooruit op het onderzoeksrapport en bespreken zij welke vragen er absoluut beantwoord moeten worden.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.